DİYARBAKIR / SUR - Beybulak Köyü Sarıkaş Mezrası ilkokulu

Beybulak Köyü Sarıkaş Mezrası ilkokulu

Beybulak Köyü Sarıkaş Mezrası Diyarbakır /Sur
Vizyon
•Çağdaş,bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, •Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, •Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, •Değerlerini yaşayan ve yaşatan, •Hoşgörü sahibi, •Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, •Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, •Demokratik bireyler yetiştirmektir
Misyon
•Öğrencilerimizi ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; •Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; •İnsan haklarına saygılı, demokratik görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, •Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Odun Sobası